Make-up is erg persoonlijk en iedereen heeft zijn eigen manier en stijl daarin. Er is zoveel mogelijk met een mooi make-up en ik denk dat elke vrouw zich net even mooier voelt als de make-up flawless is. Voor sommige feesten, evenementen en/of speciale gelegenheden wil je misschien net even iets extremer. Iets anders dan je dagelijkse make-up, meer dan dat je zelf zou doen of iets wat je zelf nooit durft of bedenkt te proberen.

Basis make-up
Een basis make-up is vaak zacht door de warme en natuurlijke tinten die gebruikt worden. Het geeft je gezicht een frisse uitstraling en voelt natuurlijk aan. Voordat wij beginnen kijken wij wat jouw beste “features” zijn. Deze features brengen we meer naar voren op een natuurlijke manier. Als er oneffenheden op het gezicht aanwezig zijn worden deze weg gewerkt. Een basis make-up kan dagelijks gedragen worden.

Irina-Wehrmeijer-visagie-extreme-make-up-muah-fotoshoot-Special-effects-halloween-horror-bloed-masker0007

Glamour make-up
Glamour make-up is een wat sterkere variant van de basis make-up. Ook hier kijken wij eerst naar wat jouw beste features zijn en gaan we deze mooi naar voren laten komen. De oneffenheden worden weg gewerkt en ook hier werken we met warme tinten maar dan net even wat meer aangezet. Er word gebruik gemaakt van glans en/of glitters. En ook zullen je lippen aangezet worden met een mooie kleur! Een glamour make-up is natuurlijk leuk voor wanneer je een avondje uitgaat!

Irina-Wehrmeijer-visagie-extreme-make-up-muah-fotoshoot-Special-effects-halloween-horror-bloed-masker0008
Extreme make-up
Bij een extreme make-up denk je natuurlijk meteen aan smokey eyes. Maar er is zoveel meer mogelijk, denk bijvoorbeeld aan opvallende kleuren, glitters, glans en een gladde huid zonder oneffenheden. Als je in het bezit bent van nep wimpers en deze wilt gebruiken, breng ik deze graag voor je aan en zal ervoor zorgen dat dit er natuurlijk uit zal zien. Een Extreme make-up word meestal gebruikt voor een fotoshoot, speciale gelegenheden of voor een groot evenement.

Op de pagina portfolio kun je kijken naar de mensen die je voor zijn gegaan en mij hebben ingezet als hun visagiste/hairstylist. Wil je meer informatie of een adviesgesprek neem gerust contact met mij op!

Advertenties