Je bruiloft is natuurlijk één van de mooiste herinneringen is die je beleeft. Je wilt hiervan zorgeloos kunnen genieten en een mooie herinnering aan overhouden. Op deze speciale dag wil je er natuurlijk perfect uitzien en stralen.

Bruidsmake-up is daarom heel belangrijk. Je wilt natuurlijk dat dit past bij jou! Ook moet er met verschillende aspecten rekening gehouden worden. Je bruidsmake-up moet uiteraard de hele dag goed blijven zitten, daarnaast moet er nog rekening gehouden worden met licht, fotografie en eventueel film. In de avond op jullie feest moet het ook nog mooi zitten.

Hierbij kan ik je van dienst zijn. Ik werk alleen met professionele merken in zowel make-up als haar producten.

Proefsessie
De proefsessie zal enkele weken/maanden voor jou grote dag gepland worden. Tijdens deze afspraak bespreken wij je wensen voor je bruidsmake-up en je bruidskapsel.Ook kijken we naar wat het beste je past qua haar en make-up.

Het is wel handig als je van te voren al een beetje rondkijkt en wat voorbeelden verzameld, deze kun je meenemen of van tevoren toesturen. Natuurlijk heb je je jurk (en accessoires) al uitgekozen, het is handig om hiervan ook een foto mee te nemen. Met deze informatie kunnen wij tot een mooi resultaat komen.

Voordat wij beginnen met de proefsessie maak ik een “before” foto. Je kunt ervan uitgaan dat een proefsessie (make-up en hairstyling) ongeveer 3 tot 4 uur in beslag zal nemen. Tijdens deze sessie bespreken wij eerst je wensen en dan komen wij gezamenlijk tot een idee en hiermee gaan wij dan aan de slag. Wanneer de sessie klaar is maar ik een “after” foto en zal ik opschrijven welke producten en kleuren wij gebruikt hebben. De foto kan dan gebruikt worden als voorbeeld op de grote dag.

Graag ontvang ik ruim voor de bruiloft de nodige informatie, zoals: Wat je wensen zijn omtrent Make-up en/of Hairstyling. Hoe laat ik word verwacht en waar ik dan aanwezig moet zijn. Dan kan alles op jullie trouwdag vlekkeloos verlopen.

Op de pagina portfolio kun je de bruiden bekijken die je voor zijn gegaan en mij hebben ingezet als hun visagiste/hairstylist. Wil je meer informatie of een adviesgesprek neem gerust contact met mij op!

Advertenties